четвер, 21 березня 2013 р.

Ми історію вивчаєм, рідний край свій добре знаєм.


Під такою назвою у районній бібліотеці для дітей до 90-річчя утворення  Немирівського району відбулося засідання історико-краєзнавчого гуртка "Кліо".


Бібліограф  Петрова Л.О. провела з гуртківцями  бесіду, в якій розповіла про славні сторінки історичного минулого нашого району, про  відомих людей, імена яких пов’язані з Немирівщиною. Діти здійснили віртуальну подорож пам’ятними місцями рідного краю.


Потім учасники гуртка об’єдналися у команди "Ерудити" та "Інтелектуали", розгадували історичний кросворд "Моя країна – Україна", завдання вікторини "Я люблю свій рідний край".



Бібліографом  було проведено огляд  книжкової краєзнавчої виставки "Мій край – це серця рідна пристань", підготовленої до 90- ї річниці Немирівського району, яка включає такі розділи: "То рідної землі минула доля", "Рідний край – гордість моя", "У вінку духовної краси". 


З великим задоволенням діти взяли участь у конкурсах, іграх та розвагах. 



Підсумок заняття був таким : історія рідного краю – це частина великої історії України. Ми повинні  любити свій край,  знати його славну історію,  шанувати  людей, що її творять.


Немає коментарів:

Дописати коментар