вівторок, 12 березня 2013 р.

"Шевченкові слова – то правда жива".


Плине час, як стрімкі води сивого Дніпра-Славути. Минають роки, десятиліття. Але ніколи не минеться народ і його невгасима любов до всього найкращого, що квітчає рід людський і землю рідну. Ніколи не погасне в серцях глибока шана до яскравого сузір’я полум’яних борців за народне щастя, до геніїв, що віддали свій талант рідній Батьківщині. Серед них – Тарас Григорович Шевченко.
11 березня у читальній залі районній бібліотеці для дітей пройшла літературна година "Шевченкові слова – то правда жива"з учнями 7-В класу НВК № 1 (вчитель Деніченко В.П.),  присвячена 199-й  річниці від дня народження Т.Г. Шевченка.



Бібліограф Петрова Л.О. провела бесіду, в якій діти пригадали сторінки життя і творчості Великого Кобзаря. Потім учні познайомились із матеріалами книжкової виставки "Живий у правді вікові", також мали можливість взяти твори Т. Шевченка додому.



Найкращий і найцін­ніший скарб доля дала Шевченку лише по смерті - невмирущу славу і всерозквітаючу радість, яку в мільйо­нах людських сердець знову і знову збуджуватимуть його твори.
Шевченко - це наша душа, наша мудрість, це наша сила. Нехай освітиться душа наша вели­кою мудрістю безсмертного генія великого народу!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Немає коментарів:

Дописати коментар