четвер, 14 лютого 2013 р.

На крилах любові


Якою мовою не говорили б про кохання, мова ця зрозуміла всім. Кохання – почуття, яке хвилює людей в усі часи в усіх країнах. Людина народжується, живе і помирає, а кохання – вічне.
            14 лютого – День святого Валентина. У цей день прийнято висловлювати свої почуття любові, прихильності друзям, родичам, коханим. Символами цього свята стали яскраво-червоні сердечка, купідони, пара голубів, букети троянд чи фіалок. Їх зображення стали незамінними елементами святкових листівок-валентинок.
            До Дня усіх закоханих в районній бібліотеці для дітей проводилась виставка- конкурс виробів, виготовлених власноруч «Мелодії сердець» для учнів 5-9 класів шкіл міста та району. Діти виготовляли валентинки, вироби з ниток, бісеру, солоного тіста, орігамі, малювали малюнки, писали вірші. Роботи були досить оригінальні, кожна дитина проявила фантазію, творчість, вклала частинку своєї душі. Всі вироби були представлені на великому серці, яке власноруч створили бібліотекарі.


До свята для учнів 5-9 класів було запропоновано перегляд літератури « Минає все, любов лиш вічна». Учасники виставки та всі бажаючі були запрошені до дитячої бібліотеки на 15 годину для підведення підсумків конкурсу. Про історію свята дітям  цікаво розповіла завідуюча районною бібліотекою для дітей Семененко Г.П. Всі роботи були відзначені призами.
            Про кохання складають трактати і поеми, пишуть романи та вірші. І будуть писати про це дивне почуття завжди, поки живе на землі людина, поки б’ється її серце.





Немає коментарів:

Дописати коментар