суботу, 29 грудня 2012 р.

Вже стукає у двері Новий рік

День за днем, година за годиною наближають нам прихід  Нового 2013 року. Веселого Новорічного свята з нетерпінням  очікують як діти, так і дорослі. Можна упевнено говорити про те, що Новий рік – це одне з найдавніших і найулюбленіших  свят в усьому світі.
 Коли приходить Новий рік, всі вірять що найпотаємніші бажання обов’язково здійсняться. Ялинка, подарунки, веселий сміх, блискучі яскраві вогники - усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.
           

Напередодні Новорічних свят у районній дитячій бібліотеці, на абонементі 1–4 кл., для наймолодших читачів бібліотекарі підготували казково-новорічну кімнату, в якій «живуть» Дід Мороз, що грає на саксофоні та виспівує веселі пісеньки, яскраво виблискує різнокольоровими іграшками красуня Ялинка, а кумедні звірята – Зайчики, Ведмеді, Кошенята запрошують малечу ознайомитись з переглядом літератури «Вже стукає у двері Новий рік», дізнатися про історією Новорічних та Різдвяних свят, про те, як святкують Новий рік в Україні та  в різних країнах світу, пропонують прочитати віршики, казки, оповідання про зимові свята та  розваги.


У читальній залі дитячої книгозбірні для учнів 5- 9 класів створена книжкова виставка «Біла казка зими», що складається із трьох розділів: «А місяць Грудень сніжком посипає», «А місяць Січень морози кличе», «А місяць Лютий вітрами дує». Виставка знайомить читачів з прикметами зими, традиціями, звичаями та обрядами різдвяно – новорічного циклу, а також із легендами про зимові місяці та історію їх виникнення.


Колектив районної бібліотеки для дітей вітає своїх читачів з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажає усім міцного здоров’я, радості, щастя, миру, добра, благополуччя та достатку.

Щастя вам в Новому році,
Сонця, радості й тепла.
Щоб у вас на кожнім кроці
Усмішка, як мак, цвіла.
Хай вам, любі, в новім році
Будуть скрізь удачі:
Щоб ви знали на уроці
І письмо,й задачі.
Щоб з добрими оцінками дружили,
Вчились працювати,
Щоб завжди за вас раділи
Ваші мами й тата.
Щоб росли ви й розумніли,
Веселились і раділи.
Щоб дзвенів завжди ваш сміх,
З Новим роком всіх-всіх-всіх!

Немає коментарів:

Дописати коментар