вівторок, 9 квітня 2013 р.


О юність, юність молода, барвиста,
Наповнена мільйонами сонців.

Юність – справді найкраща пора життя. Вона захоплює мріями, дружбою, першим коханням і проходить у стінах навчальних закладів.
Хтось із великих сказав: «Якщо в календарі нічого немає, а на душі негаразд, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його, а інакше буде зовсім невесело». І ось у Немирівський коледж будівництва та архітектури завітало свято – регіональний тур конкурсу «Студент року-2013», «Тобі, Україно, наші знання і таланти».
Немирівська центральна районна бібліотека надала допомогу при написанні сценарію проведення конкурсу та організації книжкової виставки.


Від Немирівського коледжу будівництва та архітектури ВДАУ у конкурсі приймала участь студентка, відмінниця – Оксана Перевознюк,  активна учасниця багатьох масових заходів, які проводились в бібліотеці.  Оксана приймала участь в обласному конкурсі читців «Кобзар і Україна», вона не уявляє свого життя без поезії та прози, пише вірші, а також є учасницею літературно-мистецького клубу «Криниця». Творчий шлях Оксани розпочався у гуртку православної журналістики недільної школи при Брацлавському Свято-Миколаївському храмі під керівництвом Оксани Дунської.





Всі учасники конкурсу віддали багато часу підготовці до нього, були розумні, старанні, ерудовані. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожен з вас – найкращий.


Немає коментарів:

Дописати коментар