четвер, 31 жовтня 2013 р.


Кожна бібліотека, працівники якої націлені на задоволення потреб місцевої громади, пропонує широкий спектр послуг, корисних для відвідувачів. Проте не завжди потенційні користувачі мають інформацію щодо можливостей сільської бібліотеки.
На сьогодні новітні інформаційні технології використовуються у всіх напрямах роботи бібліотечної галузі.
З метою популяризація нових форм і методів обслуговування користувачів, сприяння впізнаваності конкретної бібліотечної установи на базі Немирівської центральної районної бібліотеки для бібліотечних працівників району, проведено практикум «Інформаційні технології створення презентацій. Робота в програмі Power – Point».
Презентація – це також зручний спосіб демонстрації досягнень або можливостей бібліотеки, інформування про тенденції або плани розвитку установи.
Присутні познайомилися з основними можливостями, принципами та режимами роботи в програмі, її інтерфейсом, створенням слайдів та їх редагуванням, елементами навігації, ефектами анімації.
В ході практичних занять кожен з учасників, використовуючи набуті знання зумів сам створити по декілька слайдів, застосувавши до них запропоновані шаблони оформлення та колірні схеми, вставляючи малюнки і розміщуючи їх в потрібній послідовності в слайдах, редагувати малюнки, додавати елементи анімації.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар