четвер, 31 жовтня 2013 р.

Відчиняє двері казка


30 жовтня  районна бібліотека для дітей гостинно відчинила свої двері для наймолодших відвідувачів – дітей старшої групи дитячого садочка "Сонечко".
Завідуюча дитячою книгозбірнею Семененко Г.П. провела екскурсію-подорож, в якій діти потрапили в чарівний світ казки. На кожній поличці, в кожній книжечці на них чекали казкові герої, різні пригоди та зустрічі.

Подорожуючи, діти зупинялися на трьох "станціях": "Станція "Абонемент дошкільників та учнів 1-4 класів", "станція "Абонемент для учнів 5-9 класів" і кінцева станція" - "Читальний зал". На кожній "станції" діти мали змогу ознайомитись з книгами, порівняти їх за розміром, за вмістом малюнків. Діти пригадували правила поводження з книгою, розповідали вірші, відгадували загадки.






У Книжковому королівстві "загубилися" казкові речі, які зберігаються у "Бюро знахідок" дитячої бібліотеки. Малята проявили неабияку ерудицію, знання, повертаючи казкові предмети їхнім героям. Майбутні читачі познайомились з правилами користування дитячою бібліотекою та отримали на згадку пам’ятку-закладку.





До уваги маленьких читачів бібліотекарі підготували перегляд  літератури: "Відчиняє двері казка".

Бібліотека для дітей – це храм добра і знань, до якого приходять, ледь навчившись читати. А працівники докладають багато зусиль, умінь, винахідливості, творчості, щоб для маленьких читачів наша бібліотека стала казковою домівкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар