пʼятницю, 11 жовтня 2013 р.

Скарбниця знань, духовності і інформації


В статті "Як допомогти читачу зекономити кошти" з журналу "Бібліополе" наведено вислів виконуючого директора Ради по музеям, бібліотек і архівам Великобританії Роя Клера який відмітив; "Приходьте в найближчу публічну бібліотеку. Кожен читач зможе знайти отут щось цікаве для себе. Публічна бібліотека орієнтована на потреби місцевої громади. Вона відкрита для вас незалежно від того, чи прийшли ви, щоб почитати книгу чи взяти її додому, подивитись щось в Інтернеті, позайматись, відсканувати газетну статтю чи просто помріяти… Бібліотека може допомогти вам також знайти нову роботу. Доброзичливий персонал підбере довідкові видання, необхідні читачеві, а також допоможе знайти інформацію в Інтернеті".
Ці слова стосуються і Немирівської центральної районної бібліотеки, адже ми працюємо надаючи ті ж послуги.
Сьогодні гостями, слухачами, учасниками заходу, який проводився в бібліотеці були першокурсники Немирівського коледжу будівництва та архітектури. Які вперше відвідали нашу бібліотеку, адже вони приїхали до нашого міста з інших районів Вінниччини. Їм було цікаво все, про що йшла мова у спілкуванні з працівниками бібліотеки Майданюк Н.П., Слюсарчук С.В.
Бібліограф-краєзнавець Суркова Т.Я. познайомила студентів з краєзнавчою літературою під час бібліографічного огляду, коротко розповівши про історія міста Немирова.
Першокурсники охоче записались до бібліотеки. Віднині вони наші читачі.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар