четвер, 20 лютого 2014 р.

Цей дивний світ – бібліотека


Бібліотека… Древня і вічно юна оселя людського розуму. Ряди книжкових полиць містять у собі допитливий пошук, насолоду прекрасним, здобуття знань, розвагу. Дитяча бібліотека сьогодні – це не тільки зібрання книг, але й місце, де зустрічаються діти, підлітки, вчителі, батьки.
Нещодавно до районної бібліотеки для дітей завітали учні 2 класу Немирівської школи-інтернат (вихователь Конончук Т.Л.). Бібліограф Петрова Л.О. провела з дітьми екскурсію-знайомство з дитячою бібліотекою, з книгами, які наповнюють полиці книгозбірні, учні дізналися про роль  і місце книги в житті кожної людини.
До зустрічі другокласників в читальній залі було підготовлено перегляд  літератури: "Відчиняє двері казка", де були підібрані для малечі яскраво ілюстровані українські казки та казки народів світу.



Діти із задоволенням відгадували завдання вікторини: "З якої казки?", впізнавали, хто з героїв відомих казок забув свої речі у "Бюро знахідок" дитячої бібліотеки. Потім учні розповідали улюблені вірші, читали газети та журнали, які передплачує дитяча книгозбірня.   



Немає коментарів:

Дописати коментар