вівторок, 18 лютого 2014 р.

Минає все, любов лиш вічна


        Любов - прекрасне почуття. Ми любимо своїх батьків, сестричок, братиків, друзів, сусідів. Ми даруємо їм своє тепло і ласку, частинку свого серця. Адже так приємно бачити, як сяють щирою вдячністю очі дорогої тобі людини. А коли мова йде про День Святого Валентина, то взагалі хочеться дарувати море подарунків - оригінальних, незвичайних і особливих.
З нагоди романтичного свята бібліотекарі районної  бібліотеки для дітей організували виставку - конкурс з виготовлення валентинок: "Коли приходить кохання" для учнів 4-9 класів шкіл міста. Знайшлося чимало охочих випробувати свої творчі здібності. Діти виготовляли валентинки з паперу, використовували техніку квілінгу, створювали витинанки, малювали малюнки, писали вірші. Роботи були досить оригінальні, кожна дитина проявила фантазію, творчість, уміння.


Бібліотекар Семенько Л. розповіла про історію виникнення свята закоханих, про те, якими були перші валентинки, як святкують цей день в різних країнах світу. Під час свята всі діти брали участь у різноманітних конкурсах та розвагах, читали власні вірші, ділилися таємними думками про те, яким вони уявляють принца своєї мрії.



На завершення свята усі присутні отримали призи  за свої роботи, багато вражень та море позитиву, адже що, як не кохання, надихає творити красу і створює на обличчях щирі посмішки!



Немає коментарів:

Дописати коментар