четвер, 21 листопада 2013 р.

До нас завітав читач

Бібліотечна робота наповнена спілкуванням з дітьми, вчителями, колегами, постійне пізнання нового, накопичення інформації, обмін досвідом роботи.
З метою популяризації Немирівської центральної районної бібліотеки, книги, читання, підвищення престижу професії бібліотекаря; формування культури читання й усного мовлення; виховання любові до книги, української мови та рідного краю працівники відділу обслуговування проводять масові заходи у бібліотеці підтримуючи тісні контакти зі школами та шкільними бібліотеками.
До бібліотеки завітали учні десятих класів НВК № 1 ім. М. Леонтовича, для яких було організовано літературно-пізнавальну годину "До нас завітав читач".



Учні більш детально ознайомились з правилами користування бібліотекою, інформаційними ресурсами бібліотеки, періодичними виданнями що отримуємо, які налічують понад 90 назв газет та журналів.
Познайомились з роботою сектору основного книго зберігання та Інтернет-центру, з метою показати юним користувачам бібліотеки можливості всесвітньої мережі Інтернет, які надаються безкоштовно.

Було підготовлено та проведено бібліографічний огляд власної друкованої продукції, який був доповнений сучасними технічними можливостями, які значно збільшують сприйняття інформації. В цей день бібліотека збагатилась новими користувачами.




Немає коментарів:

Дописати коментар