середу, 28 березня 2012 р.

Вшанування ветеранів війни та праці в с. Сокілець

До відзначення 25-ї річниці утворення ветеранської організації та 68-ї річниці визволення Немирівщини від фашизму в с. Сокілець було проведено ряд заходів.
В Сокілецькому будинку культури сільським бібліотекарем Стецун О.С. було організовано виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва, де були представлені роботи ветеранів праці та народних умільців: Закрутної Л.М., Кирилюк Г.П., Корінної Т., Гладкої Л.П., сім’ї  Шмигленків. Зроблено дві експозиції: «Люди слави трудової» -  Фурман О.П., «Хвала натрудженим рукам» -  Стецун О.С.


А в Сокілецькій школі відбулося свято «Хвала натрудженим рукам», де сільським бібліотекарем було представлено перегляд літератури та виставку ретро світлин ветеранів війни і праці. На свято були запрошені ветерани праці: Малиновська П.П., Нахімчук В.О., Кирилюк Г.П., Граб О.А., Філіпішина Т.М., Бабич І.Ф., Іваненко А.П., Чемерис О.П.

Ведучою свята була вчителька Фурман О.М. Із словами вдячності та поваги до ветеранів звернулася секретар Сокілецької сільської ради Марущак Г.В., яка побажала всім запрошеним гостям міцного здоров’я, добробуту, благополуччя в кожній родині. Для шановних гостей звучали прекрасні слова з уст учнів школи. Кожен із запрошених розповів про свою працю, про свій нелегкий життєвий шлях.

Директор будинку культури Фурман О.І. з учасниками художньої самодіяльності дарували всім присутнім музичні вітання. Сільський голова Сердюк Б.В. у своєму виступі подякував нашим ветеранам за їх невтомну працю, побажав всім  міцного  здоров’я та довгих років життя. У фіналі свята у виконанні завідуючої сільською бібліотекою Стецун О.С. прозвучала «Многая літа».

Немає коментарів:

Дописати коментар