вівторок, 28 лютого 2012 р.

Як не погодитися зі словами Г. Тютюнника: «Якщо тебе ніколи не охоплювало бажання обійняти всю землю, прилащити бродячу собаку, підняти із землі зірваний листок і цілувати його – значить, ти ще не любив!»? Так, кохання – це незабутнє почуття, яке людина запам’ятовує на все своє життя. Воно надихало на створення безсмертних шедеврів художників і музикантів, скульпторів і поетів, кажуть, що вся поезія – з натхнення від кохання.
Саме темі кохання, взаємовідносинам закоханих був присвячений літературно-музичний вечір української поезії «Який прекрасний світ кохання», що пройшов у Немирівському коледжі будівництва та архітектури.



У присутніх була прекрасна нагода послухати ніжні, хвилюючі ліричні пісні на слова українських поетів, історію їх створення, вірші у виконанні студентів коледжу. Прийняти участь у конкурсах. Збагатити свій духовно-емоційний світ, розвивати творчі та артистичні здібності.
Від одного  з наймудріших філософів Григорія Сковороди одержати єдину пораду від багатьох бід і прикрощів у любові: «Любов виникає з Любові. Коли я хочу, щоб мене любили, я люблю першим.»

                 вірш читає  О. Перевознюк                       муз. твір виконує В. Стрілецька  

Немає коментарів:

Дописати коментар