четвер, 23 лютого 2012 р.

«З любов’ю до рідного слова» - під такою назвою пройшло свято літературно та мистецько обдарованих дітей в приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості.
На початку свята приємно порадували присутніх учасники ансамблю «Мрія» під керівництвом Ольги Янушкевич.
Власні вірші читала вчителька з с. Муховець Г.Я. Чорна, цікавим був виступ вчителя з с. Вовчок Д.Д. Тишка. На святі був присутній поет Василь Вертипорох.

  
Про діяльність літературно-мистецького клубу «Криниця» розповіли працівники центральної районної бібліотеки.
Гортаючи сторінки альбомів-літопису «Криниці» представлених на перегляді «Криниця мудрості - черпни з тої криниці снаги, що в серці залишає слід», присутні могли більш детально ознайомитись з історією клубу.


Щиро аплодували присутні всім дітям, які читали власні вірші та виконували пісні. Це і Чернега Вадим з с. Вовчок, який своїми гуморесками розвеселив аудиторію, Таня Сич з с. Дубовець, Софійка Тітаренко та Лілія Вовченко з с. Кірово, Настя Власюк з с. Мухівці, Дмитро Яковенко з ЗОШ № 2 с. Брацлав, Тетяна Задорожнюк з с. В. Бушинка.
Лунали пісні у виконанні Юрин Тані з с. Бондурівка, Валентина Кривоноса з с. Рубані, Богдана Хоменка з НВК № 2 м. Немирова, Кравчук Вікторії учениці 10 класу с. Нові Обіходи, яка виконала власну пісню та прочитала вірш «Вірна мамина любов», уривок з якого до вашої уваги:

Шануйте, поважайте свою матір
Кажіть їй ніжні, теплії слова
Тому що час несеться наче вітер
А матінка у вас лише одна


Проведений захід був приурочений до Міжнародного дня рідної мови. Про дітей, які прийняли участь у цьому святі можна сказати, що вони вже створили в своїй душі світлицю, в якій зберігатиметься найцінніший скарб – рідна мова.

Немає коментарів:

Дописати коментар