четвер, 17 квітня 2014 р.

Любов до книги починається з дитинства

Книга займає значне місце в нашому житті і є могутньою надихаючою силою для кожного із нас.  Незважаючи на те, що ми живемо в добу комп’ютерів та телебачення й основну інформацію отримуємо саме з них, навіть найновіші інформаційні технології ніколи не зможуть зменшити роль книги в житті людини. Ніякий комп’ютер не зможе ознайомити дитину зі світом так, як книга. Книга – вічна і неповторна.
16 квітня на гостину до районної бібліотеки для дітей завітали учні 1-А класу НВК № 1 (класовод Сердюк І.А.). Учні із задоволенням прогулялися "вулицями Книжкового міста". Завідуюча районною дитячою бібліотекою Семененко Г.П. ознайомила першокласників з фондом бібліотеки. Дітям дуже сподобались книжкові виставки, на яких поряд з книгами демонструються поробки з паперу, вироби з пластиліну, бісеру та насіння, створені власними руками.

     Під час екскурсії діти дізналися про важливу роль бібліотеки в житті людини, правила користування та режим роботи бібліотеки та про призначення читального залу та абонементу. До уваги малюків було підготовлено перегляд літератури: "Мандрівка у Країну казок".

Першокласники оплесками зустрічали Королеву Книг (бібліотекаря Семенько Л.А.), яка завітала на свято. 

Цікавим доповненням до екскурсії стала захоплююча вікторина "Відгадай героїв казок" та аукціон загадок.

 На згадку про перше відвідування бібліотеки діти отримали "Посвідчення читача". Свято-знайомство з бібліотекою пройшло в дружній, теплій атмосфері та надовго запам’ятається маленьким читачам.

Немає коментарів:

Дописати коментар