пʼятницю, 13 квітня 2012 р.

Подорож у Королівство Книг

З 9 по 13 квітня 2012 року у Немирівській районній бібліотеці для дітей проходив тиждень екскурсій "Подорож у Королівство Книг". Подорожували широкими коридорами Книжкового королівства учні 1 - А  (класовод Ніколаєвська Л.О.) та  учні 1- В  (класовод Дробаха В.Г.) НВК № 2.
 Завідуюча бібліотекою Семененко Г.П.  познайомила учнів з дитячою книгозбірнею, правилами користування нею, розповіла, що кожна книга має свій дім, про те, що книги мешкають не лише на книжкових полицях, а у справжніх палацах – книжкових виставках. Також Галина Петрівна звернула увагу дітей на те, що книги допоможуть їм відкрити таємниці планет і зірок, пізнати загадки природи.

Але що ж це за Королівство без Королеви? Тому на свято до першокласників завітала Королева Книг (бібліотекар Семенько Л.А.).


  



А для того, щоб стати читачами Книжкового королівства, потрібно назвати пароль або чарівні слова. Цими чарівними словами були вірші; діти відгадували загадки, розповідали прислів’я і приказки про книгу.








 На адресу дитячої бібліотеки для першокласників надійшли листи, в яких були вітання від казкових героїв: Баби Яги, Колобка, Півника, Курочки Ряби та інших.
       







Королева Книг подякувала учням за активність, дотепність, кмітливість та вручила всім першокласникам посвідчення "Читач дитячої бібліотеки"

1 коментар:

  1. Молодцi, дитяча! Життя кипить та вируе. Галинi Петрiвнi - респект:)
    А чого дiти тепло вдягенi? Невже ще так холодно? Квiтень.

    ВідповістиВидалити