вівторок, 24 грудня 2013 р.

Дарунки святого Миколая


19 грудня – День Миколая чудотворця. Святого Миколая вшановує увесь християнський світ, а в Україні, мабуть, немає оселі, де б не було образа цього святого.
19 грудня в районній бібліотеці для дітей з учнями 3-А класу НВК № 1 (класовод Лазаренко С.С.) було проведено свято "Дарунки святого Миколая".
Напередодні свята бібліотекарі прибрали святково кімнату та підготували книжкову виставку: "Забілів снігами гай, їде святий Миколай".


Завідуюча бібліотекою для дітей Семененко Г.П. розповіла про те, що святий Миколай є покровителем і заступником знедолених, бідних, а також усіх подорожуючих.
На свято завітав о. Павло Петльований, який розповів малюкам  про земне життя святого Миколая, про ті добрі справи, які робив протягом свого життя. Святий Миколай завжди допомагав усім людям та найбільше боявся  гріха. На пам’ять про зустріч о. Павло усім присутнім подарував іконки Божої Матері і святого Миколая Немирівського монастиря.

Діти запрошували святого Миколая на свято веселим співом, танцями, віршами, зверталися до нього з молитвою, просили здоров’я для тата і мами.


Малята обіцяли бути слухняними, працьовитими, любити своїх батьків, рідну Україну. 


Справжнім дарунком для третьокласників став прихід Миколая (Тиркала Богдана, учня 8-В класу НВК № 2 ), який закликав усіх до праці, навчав  їх чесно жити, від зла тікати, людей любити. Миколай завітав з чарівним мішком подарунків і роздав їх усім дітям.


Завідуюча бібліотекою, класовод та учні щиро подякували священику та всім присутнім  за чудове  та незабутнє свято Миколая.




Немає коментарів:

Дописати коментар