середу, 3 липня 2013 р.

"І творчості не змовкне джерело"


Під такою назвою 3 липня 2013 року в читальній залі районної бібліотеки для дітей відбулося чергове засідання історико-краєзнавчого гуртка "Кліо". Діти зустрілися з письменником-краєзнавцем Миколою Федоровичем Денисенком.


До уваги гуртківців були представлені книги з творчого доробку письменника: "Кроткий пророк або шлях від слави до забуття", "В чеканні на святого Миколая", "Подарунок для коханої", "Час жити не вибирають", "Різдвяні подарунки", ""Дерево любові", "На Вороновицькій греблі", "Немирівський парк і палац: переплетіння доль", "Назарко".
Микола Федорович познайомив юних істориків-краєзнавців зі своїми книгами, які відкривають сторінки історії нашого рідного краю та розповідають про людей, життя яких пов’язане з ним. Детальніше автор розповів про власні дитячі книги:"В чеканні святого Миколая", "Різдвяні подарунки", "Назарко"
Особливий інтерес у дітей викликала книжечка "Назарко". Гуртківці мали змогу послухати запис пісеньки "Колискова для матусі"з цієї книжечки у виконанні вокального  ансамблю "Мрія".
Зустріч з Миколою Денисенком залишила гарні спогади в серцях юних читачів.



Немає коментарів:

Дописати коментар