вівторок, 30 січня 2024 р.

Чарівник країни Сонячних Зайчиків

    На гостину до Всеволода Нестайка

30 січня минає 94 роки від дня народження класика української дитячої літератури Всеволода Нестайка. Здається, особливо представляти цього письменника не треба. Варто назвати лише його прізвище – і відразу ж на обличчях переважної більшості дітей заквітнуть усмішки, а в очах їхніх мам і тат заграють веселі іскорки. І нема в цьому анічогісінько дивного, адже Всеволод Зіновійович Нестайко своїми веселими, дотепними і мудрими повістями й казками радує, щедро ділиться вже не з одним поколінням юних читачів, бо за плечима у нього — десь за сотню виданих книжок — ціла авторська бібліотека.
Вже багато років його книги лідирують серед запитів читачів у бібліотеці. Важко сказати, що робить твори Нестайка геніальними. Мабуть, щось магічне живе на сторінках його творів, і притягує до себе читачів. Своїми веселими, дотепними, мудрими казками й повістями Нестайко радує, веселить і повчає.
До цієї дати у Немирівській міській бібліотеці була оформлена книжкова виставка-інсталяція «Чарівник країни Сонячних Зайчиків». Завітайте до нашої бібліотеки та познайомтеся з книгами цього чудового, веселого та талановитого автора.






Немає коментарів:

Дописати коментар