четвер, 9 січня 2020 р.

Зимові канікули тривають...


Зимові канікули тривають, а сектор обслуговування  дітей Немирівської міської бібліотеки продовжує радо зустрічати своїх постійних та нових користувачів. Працівники бібліотеки  щодня створюють всі умови для творчості й відпочинку своїх читачів.
Дошкільники та школярі із задоволенням проводять своє дозвілля в нашій бібліотеці: знайомляться з новими книжками, журналами, книжково-ілюстративними виставками, переглядають вистави з репертуару лялькового театру "Книжкові чарівники", що діє при бібліотеці. І якщо ви й досі вагаєтесь, як розважитись на новорічно - різдвяні свята -поспішіть до нашої бібліотеки. Ми запрошуємо маленьких читачів та їх батьків переглянути лялькові вистави «Різдвяна казка», «Закон співжиття» та «Колобок-супермен», взяти участь у веселих, рухливих іграх і конкурсах, пограти розвиваючі онлайн та настільні ігри та відвідати фотозону.
От і сьогодні в бібліотеці відбулася прем’єра вистави «Різдвяна казка». Діти дізналися багато цікавого про традиції святкування Різдва, разом з казковими героями виконували колядки та щедрівки. Було цікаво та весело, про що свідчили радісні посмішки та слова вдячності дітей та батьків.













 


Немає коментарів:

Дописати коментар