пʼятницю, 22 березня 2019 р.

Міжнародний день лялькаря


21 березня в Немирівській міській бібліотеці гуртківці лялькового театру "Книжкові чарівники" святкували День лялькаря.
Ляльковий театр, це мініатюрне диво, маленький світ, який вражає уяву, як дорослих, так і дітей буйством фарб і різноманітністю сюжетів, зачіпає нотки захоплення в душі кожної людини. З 2003 року Міжнародний день лялькаря, завдяки втручанню Президента Міжнародної спілки діячів театру ляльок (UNIMA) Маргарети Нікулеску, вирішено відзначати щорічно 21 березня. В цей день вшановують акторів-ляльководів, майстрів-лялькарів і всіх-всіх працівників лялькових театрів.
Під час заходу керівник гуртка лялькового театру Дремлюга М.В.підготувала дітям цікаву та пізнавальну інформацію про історію створення ляльки, її види та значення. Захід був дуже гарним і дітям шалено сподобався. Особливо їм прийшло до смаку змагатись в іграх та конкурсах. Під час творчого лялькового конкурсу діти розіграли міні-виставу за участю власних персонажів.
Свято усім дуже сподобалось. Враження від заходу найпозитивніші. Все було дуже гарно і змістовно. І,традиційно, на завершення свята всі пригощалися смаколиками та чаєм.














Немає коментарів:

Дописати коментар