середу, 13 березня 2019 р.

Екскурсія до міста Читайликів


Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає Інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов та бережливе ставлення до книги, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітей до читання книжок.
З цією метою, 13 березня, вихованці старшої групи ДНЗ "Сонечко" завітали в чарівну оселю книги, Немирівську міську бібліотеку, яка не залишила жодну дитину байдужою. Бібліотека зустріла маленьких читачів різноманіттям цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Зав. сектором обслуговування дітей Семененко Г.П. познайомила дітей з правилами користування та поводження з книгою. Також діти ознайомилися з Інтернет центром сектору обслуговування дітей.
 Особливе захоплення у малечі викликали книги про морських жителів, світ динозаврів та дитячі яскраві журнали.
Цікавим доповненням екскурсії була лялькова вистава "Про хлопчика  Неохочика",  яку підготували бібліотекарі Дремлюга М.В. і Кирилко Л.Г. та аукціон загадок. На завершення зустрічі діти розказували вірші та співали пісні.
Завдяки таким екскурсіям ми розвиваємо у дітей інтерес до книги, виховуємо культуру читання, сприяємо тому, що в майбутньому  маленькі відвідувачі стануть не тільки справжніми друзями книги, але і нашої бібліотеки!





    



Немає коментарів:

Дописати коментар