вівторок, 19 грудня 2017 р.

Прийшов святий Миколай – подарунки діставай



Немає на нашій землі жодної християнської хати, де не було б образа святого Миколая. Немає душі, котра б не горнулася до цього святителя, не зверталася до нього зі своїми потребами, бо кожен знає, що він колись, за свого життя, був добродієм і помічником для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку допомоги в нашій біді. А діти люблять його, майже, як казкового персонажа, котрий, однак, цілком реально приносить їм однієї чарівної зимової ночі подарунки.
19 грудня в районній бібліотеці для дітей пройшло свято Миколая. Діти дізналися про традиції святкування цього свята в різних країнах світу, розповідали вірші про Миколая,  відгадували зимові загадки, з цікавістю слухали легенду про життя святого. Потім  учасники грали в ігри: "Подарункові перегони", "Рукавиці і ґудзики", "Ліпимо сніговика","Упіймай сніжинку".
До уваги читачів організована книжково-ілюстративна виставка "Забілів снігами гай – їде святий Миколай". На завершення заходу була проведена акція "Гостинці в торбинці, та не грайликам, а читайликам", в ході якої малеча діставала з чарівного чобітка подарунки, які приніс Миколай.







Немає коментарів:

Дописати коментар