вівторок, 4 квітня 2017 р.

Зустрічаємось з книжками, прикрашаємось думками

Щороку у дні весняних канікул районна бібліотека для дітей проводить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. У перенасичений інформацією час свято набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання. Як свято - Тиждень дитячого читання із дуже давніми традиціями сьогодні не лише не втратило свого значення, але й набуло особливого змісту для кожного учасника, від дворічного малюка, який пробує книжку "на зуб", до солідних "живих" класиків дитячої літератури. Учасниками найрізноманітніших дійств у бібліотеці стали дошкільники і школярі, батьки і вчителі.
Свято проходило під девізом: "Зустрічаємось з книжками, прикрашаємось думками". Працівники бібліотеки для дітей та учасники лялькового театру "Книжкові чарівники" підготували різноманітні читацькі подарунки юним шанувальникам книг на кожен день: літературний фристайл "Казкою пройдені дороги"; обговорення серії книг міжавторського циклу пригодницьких романів "Дозвольте представити: 39 ключів"; екскурсія до бібліотеки вихованців ДНЗ "Сонечко" "Перший крок у світ книжок"; фотосушка "Селфі з книгою" та бібліотечний балаганчик "Веселимося, граємось, книжки читаємо".
Всі наші юні читачі були не пасивними відвідувачами свята, а отримали можливість активного спілкування з друзями та книгами. Найактивніші користувачі бібліотеки рекламували свої улюблені книги, готували елементи театралізації лялькового театру, привертали до книг своїх ровесників.

Літературний фристайл "Казкою пройдені дороги"
     

Обговорення серії книг "39 ключів"

     

"Перший крок у світ книжок"

      

Фотосушка "Селфі з книгою"
   

Бібліотечний балаганчик "Веселимося, граємось, книжки читаємо"

 

  



Немає коментарів:

Дописати коментар