середу, 25 березня 2015 р.

Летимо туди, де сонце сходить, -
на рубіж держави і війни.


Буремна круговерть випробувань. Тяжкі часи. Достоту "врем’я люте". І мусимо перебути його, здолати всі труднощі і таки перемогти.
Україна живе між війною і миром, своїми послідовними кроками доводить, що боротиметься всіма методами і засобами за встановлення миру.
З одного боку, Україна неухильно виконує мінські домовленості про припинення вогню й відведення важкого озброєння. З іншого – з огляду на постійні провокації російсько-терористичних військ і найманців-зайд наші військові залишають за собою право оборонятися. І в разі потреби завдати ударів у відповідь на агресію.
У Немирівській центральній районній бібліотеці розгорнуто виставку "Моя Батьківщино, твоя ми опора, твоє ми майбутнє, твої ми надії" на полицях якої розміщено книги та періодичні видання про історію українського війська, державні військові нагороди, Закони про загальний військовий обов’язок і військову службу. Газетні та журнальні статті про воїнів-захисників, справжніх чоловіків – сміливих і безстрашних, воїнів-земляків, що захищають нашу Батьківщину від путінської чуми.
Що насправді відбувається на фронті, найкраще знають ті, хто побував на передовій. Ось і сьогодні до бібліотеки завітав наш читач з с. Н.Обиходи Сидоренко Микола Леонідович з сином Леонідом учнем 10 класу. Микола Леонідович після АТО в м. Маріуполі знаходиться на ротації в м. Гайсині під час доукомплектування.
Громадяни України розуміють, що ворог знаходиться не десь далеко, а на нашій рідній землі, тому справжні чоловіки беруть зброю в руки і дають достойну відсіч агресору.


Немає коментарів:

Дописати коментар