вівторок, 20 серпня 2013 р.

В дитячому серці живе Україна


Україна! Наша рідна земля, наша Батьківщина. Вона для всіх, хто її поважає і любить, вона – колиска найкращих у світі пісень, вона – вічна надія на волю і кращу долю.
24 серпня  є головним державним святом України – Днем незалежності нашої Батьківщини. Ця дата пов'язана з прийняттям цього дня в 1991 році Верховною Радою України Акта про незалеж­ність. Територія нашої держави була проголошена єдиною  та неділимою. В Україні мають чинність виключно Конституція та закони України.
До Дня Української незалежності в районній бібліотеці для дітей для учнів 5-9 класів підготовлено книжково-ілюстративну виставку-панораму: "В дитячому серці живе Україна". Книги на історичну тематику, цікаві енциклопедичні видання відкривають перед юними читачами сторінки історії Української держави, запрошують до подорожі чудовими куточками нашої Батьківщини, знайомлять з  легендарними постатями України, людьми, що творили та творять її історію сьогодні.
    Любімо свою землю, випрошуймо у Всевишнього ласки і допомоги, вивчаймо, знаймо і поважаймо її історію, її символи, не даймо нікому скривдити її. Завжди пам’ятаймо, що ми – українці, пишаймося цим.



Немає коментарів:

Дописати коментар