четвер, 12 липня 2012 р.

У місті Читайликів

Всім відомий вислів: "Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу, хто ти". Людина, яка любить і вміє читати, - щаслива, вона оточена безліччю розумних і вірних друзів. Ці друзі – книги.
Книги зустрічають нас у ранньому дитинстві та супроводжують усе життя. Вони змушують нас працювати над собою, безперервно вдосконалюватися, щоб ми могли стати справжніми людьми – гідними громадянами суспільства.

Книжковий світ великий, заманливий та різноманітний. Для наймолодших читачів районної бібліотеки, учнів 1-4 класів, бібліотекарі підготували книжкову виставку "У місті Читайликів". Ця виставка – своєрідна книжкова подорож "казковим потягом", який зупиняється на окремих станціях. Так, станція "Державна" знайомить маленьких читачів з книгами про нашу Батьківщину, символіку, свята, традиції українського народу.
Зупинившись на станції "Технічних див", діти зустрінуться з книгами, що розповідають про відкриття та винаходи, науку і техніку, вітрильники, кораблі, автомобілі, історію речей.

Завітавши на станцію "Мандрівник", юний читач зможе поринути у дивовижний світ географії, відкриттів, подорожей, пригод, мандрів.
Багато яскравої, пізнавальної літератури на польській та англійський мові діти зможуть переглянути на станції "Іноземних мов".
Кінцева зупинка книжкової виставки – станція "Сюрприз". Тут малеча має змогу прочитати найновіші, найкращі книги із серії "Хіт".

Немає коментарів:

Дописати коментар