четвер, 21 червня 2012 р.

Вічно жива пам’ять

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни  в Україні. Недільний ранок 22 червня 1941 року увійшов у життя мільйонів людей трагічною сторінкою. Це був початок найважчих випробувань для нашого народу. Цей день і сьогодні, коли минуло більше 70 –и  років з тих трагічних подій, сповнений важких спогадів та болю.
Гірка доля не обминула жодної української родини, найкривавіша в історії світу війна принесла українцям незліченні жертви, страждання, смерть, руйнацію.
До цієї події в Немирівській районній дитячій бібліотеці підготовлено книжкову виставку "Пам’ять не знає сивини", яка включає наступні розділи:
"Нам 41-й пам’ятати, нам 45–й славити"
"Ми йшли до тебе, Перемого!"
"Немирівчани – творці Перемоги"
Книги даної виставки рекомендовані для учнів 5 -9 класів. Вони знайомлять юних читачів з подіями Великої Вітчизняної війни з перших днів 1941 року і до славних днів Перемоги 1945 року. Книжкову виставку доповнювали малюнки дітей, в яких вони виразили своє бачення тих буремних років.  

           
Схиляємо голови перед мужністю і відважністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти і вижити, який піднявся на бій і переміг. Вічна пам’ять кожному, хто ціною власного життя відстояв наше право на життя та свободу.

Немає коментарів:

Дописати коментар