пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

МРІЯ, ЩО СТАЛА СЬОГОДЕННЯМ... 
  28 вересня 2011 року в Немирівській центральній районній бібліотеці відбулося урочисте відкриття Інтернет – центру в рамках програми «Бібліоміст».
 
 На відкритті Інтернет – центру були присутні бібліотечні працівники, представники влади, представники державних та громадських організацій. Перепустку у життя Центру (у вигляді перерізання стрічки) надали голова районної державної адміністрації Михайленко Петро Миколайович та регіональний координатор програми «Бібліоміст» Юлія Пухальська.

Всіх присутніх вітали ансамбль народних музик та солістка районного будинку культури Ольга Йолтуховська. А учні 2-А класу НВК №1 розважали кумедними віршами та загадками про комп’ютери та Інтернет.
    
 
 
      В цю урочисту мить директор Немирівської центральної районної бібліотеки Коваль Олена Анатоліївна щиро подякувала всім причетним до створення такого чудового інтернет-центру. Насамперед всій команді програми "Бібліоміст", нашому районному керівництву, які з самого початку зрозуміли, допомогли і підтримали нас, директору обласної бібліотеки ім. Тімірязєва Морозовій Н.І., яка методично і наполегливо вела нас нелегкими шляхами до сьогоднішньої перемоги, регіональному представникові програми "Бібліоміст" Оксані Бондар, яка допомагає і переживає за нас, засобам масової інформації за висвітлення всіх подій пов’язаних з програмою, всім працівникам бібліотеки, які вклали в дану програму не тільки свої знання, інтелект, а й господарські здібності.
     Той резонанс, який викликав наш інтернет-центр, надихає нас на подальшу наполегливу роботу по пошуку нових форм і методів бібліотечної роботи по інформаційному обслуговуванню наших користувачів.
   Відкриття Інтернет – центру в Бібліотецістало значною подією. Інтернет-центр надасть користувачам, крім друкованих джерел інформації, доступ до світових електронних інформаційних ресурсів. У першу чергу таку можливість отримають соціально незахищені верстви населення, безробітні, люди з обмеженими фізичними можливостями, студенти, учні, військовослужбовці, працівники освіти, культури тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар