пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Відзначили міжнародний день дарування книг


Книга рятує душу від здерев’яніння...
Т.Г. Шевченко

14 лютого в багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день дарування книжок. Це одне з наймолодших свят у календарі. Його започаткувала американка Еммі Бродмурі. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. Згодом це починання підтримали у всьому світі і вже восьмий рік поспіль відзначають цей день.
14 лютого ц.р., з нагоди Міжнародного дня дарування книг у секторі обслуговування дітей Немирівської центральної міської бібліотеки відбулася бібліоакція «Закохані у книгу». Дарування книжок в цей день – це добровільна ініціатива. Вона спрямована на підвищення інтересу і доступу дітей та дорослих до книги. Основна мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати один одному книжку.
Дарування книжок – гарна традиція читачів та друзів Немирівської  центральної міської бібліотеки. Бібліотекарі висловлюють щиру подяку всім, хто не байдужий до бібліотеки, книг і читання. Подаровані видання – гарне поповнення книжкового фонду бібліотеки, яка обслуговує щороку понад 1800 маленьких читачів. Завдяки активності всіх учасників акції, бібліотеці було передано чимало хорошої літератури.









Немає коментарів:

Дописати коментар