понеділок, 2 грудня 2019 р.

СНІД: подумай про майбутнє - обери життя


1 грудня весь світ відзначає День боротьби зі СНІДом, головна мета якого — звернути увагу  суспільства на цю проблему. Працівники Немирівської ЦМБ провели інформаційну хвилинку, присвячену надзвичайно важливій темі захворюваності на ВІЛ/СНІД,  для учнів 10 класу НВК №1 м. Немирова.
Україна залишається лідером у Європі за масштабами поширення ВІЛ-інфекції. За оновленими оціночними даними, на початок 2019  року в країні проживає близько 200 тисяч  ВІЛ-позитивних людей.
Жити з ВІЛ-інфекцією зовсім не просто. Психологічні проблеми, з якими зустрічаються ВІЛ-позитивні, надзвичайно складні. СНІД – це більше ніж хвороба. Інколи СНІД стає страшнішим за смерть. Смертельні образи, пізні каяття, нестерпне лихо самотності, - ці ознаки завжди поруч із ВІЛ-інфікованими.
Епідемія ВІЛ/СНІДу стосується всіх: багатих і бідних, дорослих та дітей, чоловіків та жінок, незалежно від раси та нації. Тож ми хочемо застерегти: будьте пильними, розбірливими, пам'ятайте про наслідки, про тих, хто буде вашими спадкоємцями, хто продовжуватиме людський рід.






Немає коментарів:

Дописати коментар