пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Без сім’ї немає щастя на землі

Сім’я – це колиска людства, з якої починається все на світі. Міцна родина, віра в Бога, повага до матері й батька – споконвічні цінності українського народу. Дружна сім’я є головною складовою життя та успішності кожної людини. 
Сім'я була і залишається хоронителькою людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Людина не народжується відразу ж дорослою. Найперше, що вона пізнає - це взаємини у сім'ї. Якщо довкола неї любов і турбота, якщо вона бажана та жадана, якщо вона бачить довкола себе вищі прояви самопожертви, доброти, любові, - то вона росте внутрішньо міцною та гарною.
Напередодні Всеукраїнського дня сім’ї у районній бібліотеці для дітей організовано книжково – ілюстративну виставку "В душі бринить струна єдина – родина, книга і дитина". До уваги читачів представлено літературу з сімейної педагогіки, дитячої психології, родинних стосунків, поради для всебічного розвитку дитини.

Родина завжди стояла і стоятиме біля витоків людського життя і щастя, додаватиме сили і відваги, оберігатиме від напастей, хвороб душі і тіла, вчитиме шанувати людей, їх працю, їх мудрість, святою молитвою звучатиме в твоїх устах велике і величне слово – Родина.


Немає коментарів:

Дописати коментар