середу, 17 вересня 2014 р.

Літературні обрії Михайла Коцюбинського


17 вересня 2014 року минає 150 років від дня народження видатного українського письменника-класика, нашого земляка, громадського діяча Михайла Михайловича Коцюбинського. Свою музу М.Коцюбинський присвятив селу і селянам, виступаючи продовжувачем міцної української літературної традиції, представленої іменами Г. Квітки-Основ'яненка, Т.Шевченка, І.Нечуя-Левицького, П. Мирного. Його заслуга в тому, що він збагатив цю традицію високохудожньою прозою, наповненою національним духом і відлунням сучасності. За досконалістю та відточеністю літературного стилю М. Коцюбинський по праву стоїть у рядах провідних європейських письменників свого часу.
До ювілейної дати письменника районна бібліотека для дітей з учнями 7-х класів провела літературну мандрівку на тему: "Великий майстер слова". Запропонований перегляд літератури: "Зачарований красою" знайомить читачів із життєвим і творчим шляхом М. Коцюбинського, з творами автора, матеріалами про письменника, що є у посібниках та періодичних виданнях дитячої книгозбірні.


 

3 коментарі:

  1. Учнi 7-го класу на фонi лiтератури для учнiв 5-6 класiв... Гм...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дмитро Михайлович, ти звертаєш увагу на напис на стелажі, який до нашого перегляду немає жодного відношення. Гм... Виявляється ти забув розстановку фонду дитячої бібліотеки.

      Видалити
    2. Хай відсохне моя права рука, якщо я забуду розстановку фонду дитячої бібліотеки!:))

      Видалити