четвер, 19 червня 2014 р.

На канікули з книгою

Літо – це довгі-предовгі канікули, природа, річка, море задоволення та чудова пора, коли можна відпочити, а ще - безліч розваг. Всі діти з нетерпінням чекають на цей час. Є багато варіантів чим зайнятися влітку. Кращий дитячий відпочинок - це яскравий, незабутній і, обов'язково, пізнавальний, і найголовніше, звичайно, -з книгою.
Як без неї? Вона допоможе побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах,відпочити з користю, адже літній відпочинок дітей – це не лише бездумне гаяння часу та байдикування, тому дитяча бібліотека запрошує на відпочинок з книгою.
Нещодавно до районної бібліотеки для дітей завітали учні 4"А" та 4"Б" класів НВК №1(класоводи Пашенко Н.Ф. та Змерзла Г.П). Бібліотекар абонементу 5 -9 класів Дремлюга М.В. познайомила дітей з новинками  літератури та з книгами, які  потрібно прочитати влітку.
З особливою цікавістю майбутні п’ятикласники знайомились з періодичними виданнями дитячої бібліотеки. Хлопчиків зацікавили журнали з моделювання, а увагу дівчаток привернули періодичні видання зі схемами вишивки та вязання, плетіння бісером тощо.




Немає коментарів:

Дописати коментар