четвер, 24 серпня 2023 р.

       Щороку 24 серпня Україна відзначає своє головне державне свято – День Незалежності. Цьогоріч він має для всіх українців особливе значення. Триває війна, українці продовжують гідно протистояти ворогам й вражати світ своєю незламністю та силою. Саме зараз ми переживаємо історичний момент, наша нація гартується у боротьбі.

З нагоди свята Дня Незалежності України у бібліотеці проведено патріотичний серпантин «Люблю Україну мою». Діти малювали малюнки про Україну, рідний край, прийняли участь у акції «Листівка для воїна», в якій писали привітання та побажання для захисників.
Для користувачів бібліотеки також оформлена книжкова виставка «В дитячому серці живе Україна». На виставці представлена література про державну символіку України, про головних провісників і борців за нашу незалежність, а також книги про події, що
розпочалися 2014-го року за анексії Криму,війни на Донбасі і продовжилися повномасштабним вторгненням Росії в Україну 24лютого 2022 року;
Зі святом Незалежності! Бажаємо кожній родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні!


























 












Немає коментарів:

Дописати коментар