четвер, 20 грудня 2018 р.

У світі книги чарівної

Книга – це один із головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти знаннями, долучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.
Саме з цією метою 20 грудня у Немирівській міській бібліотеці було організовано пізнавально-оглядову екскурсію під назвою "У світі книги чарівної". До бібліотеки завітали маленькі гості, учні 2-6 класів Ситковецької ЗОШ. Екскурсію провела завідувач сектору обслуговування дітей Семененко Г.П. Галина Петрівна ознайомила школярів із книжковим фондом бібліотеки, провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками. Діти ознайомились з правилами користування книгою та бібліотекою. Особливо зацікавили школярів книги незвичайного формату та новинки літератури.
Захоплюючим доповненням до екскурсії стала лялькова вистава та аукціон загадок і віршів. Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна мандрівка до бібліотеки, про що свідчили слова вдячності від дітей та вчителів.





Немає коментарів:

Дописати коментар