вівторок, 18 вересня 2018 р.

Осінній затишок з книгою


Осінь – чудова пора року, різнобарвна і різноманітна. Скільки краси, лірики, музики, радості й тихого смутку приносить нам ця чарівниця! Приваблює вона своєю мінливістю і буянням осінніх барв, а також тим, що балує своєю щедрістю, багатством, теплом. Та, мабуть, найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла.         
Дуже приємно, що одне з таких затишних місць - це наша бібліотека. Адже осінь як, ніби, спеціально створена для читання, шелестіння старих сторінок під шум дощу з ароматом кави... Це і надихнуло нас на створення яскравої композиції на вікні "Осінній затишок з книгою", що створена на основі сучасних романів, які користуються найбільшим попитом серед підлітків.
Інсталяція - дівчина в осінньому літературному сквері насолоджується читанням осінніх сторінок. А піднімеш голову вгору,там падає жовте, багряне, руде листя, а різнокольорові парасольки захищають від рясного дощику.
Виставка спрямована на те, щоб привернути  увагу читача до книги, щоб, не зважаючи на швидкість нашого часу, дитина зупинилась і провела декілька яскравих моментів з книгою.  Отож, запрошуємо всіх бажаючих "загорнутися" в чарівні обійми літератури !




 



Немає коментарів:

Дописати коментар