понеділок, 2 липня 2018 р.

Збережи своє життя, не втрачай майбутнє

У 1987 році ООН було офіційно прийнято щорічно відзначати 26 червня як Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їхнім незаконним обігом.
Наркоманія - це гостра залежність людини від наркотичних речовин. На жаль, з кожним роком, наркоманів, серед людства стає все більше і більше. Тільки в одній Україні вона зачіпає кожного третього. За один день забирає безліч людських життів, серед яких є молоді члени суспільства, які могли б внести істотний внесок в розвиток нашої країни.
Найсумніше те, що наркоманія з дня в день молодіє.
Ця хвороба перешкоджає самовдосконаленню підлітків і їх навчанню в школах і інших навчальних закладах. Наркотична залежність є причиною підліткової злочинності, так як у нічим незайнятих підлітків від байдикування з'являються думки злочинного характеру, такі як злодійство і розбій.
Для того, щоб привернути увагу молоді та їх батьків до проблеми наркоманії в Немирівській ЦМБ було створено виставку-заклик «Збережи своє життя, не втрачай майбутнє». Ознайомившись з матеріалами виставки користувачі знайдуть для себе відповіді на такі запитання, як «Що таке наркоманія?», «Які ознаки того, що дитина вживає наркотики?», «До яких наслідків призводить вживання наркотиків», «Як позбутися наркотичної залежності» та ін.
  

 

Немає коментарів:

Дописати коментар