пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Цікава подорож у світ книги


Літо - це пора екскурсій у бібліотеку для всіх, кому цікава книга. Так, 7 червня до центральної міської бібліотеки м. Немирова завітали на екскурсію учні Гуньківської школи. Діти дізналися про призначення бібліотеки, ознайомились з книжковим фондом, з книгами цікавих та нестандартних форм, з правилами користування бібліотекою. Зацікавили школярів книжкові  виставки "Мої права – моя фортеця", "Літо казкове виграє веселково", "Книжкові перегони". Особливо привернула увагу дітей фотовиставка "Ти де? А я в бібліотеці?".
Далі екскурсія продовжилась в відділі обслуговування дорослих читачів. З інтересом діти розглядали фонд бібліотеки, сподобались школярам книги-велетні та кишенькові книги.
Дуже цікавим було знайомство з Інтернет – центром бібліотеки. Діти познайомились з правилами користування, а також мали змогу відвідати пізнавальні та розважальні сайти.
Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від дітей та вчителів. Тож запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їхніх батьків, вихователів до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!










Немає коментарів:

Дописати коментар