вівторок, 6 червня 2017 р.

Лише у великій любові зростають маленькі серця!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Районною бібліотекою для дітей в цей день було проведено багато пізнавальних та розважальних заходів. Цікавою та корисною була експрес-інформація "Знай свої права, дитино", підготовлена зав. районною бібліотекою для дітей Семененко Г. П. Учасники свята мали змогу переглянути лялькову виставу "Правовий буквар у лісовій школі" лялькового театру "Книжкові чарівники" (керівник Дремлюга М.В.), що діє при районній бібліотеці для дітей.
Для юних читачів бібліотеки бібліограф РДБ Петрова Л.О. підготувала книжково-ілюстративну виставку–розвагу з аксесуарами "Літо казкове виграє веселково", на якій представлені різноманітні книжково-ілюстративні видання для дітей. До уваги присутніх була запропонована виставка дитячих виробів "Талановиті діти – гордість нашої бібліотеки".
На відвідувачів чекала творча робота над створенням паперового постера "Світ навколо - просто клас!" та стенду "Права дитини", яку підготували бібліотекарі Семенько Л.А. та Гайдей О.Д.  
Працівники бібліотеки запропонували дітям намалювати свою мрію у виставці малюнків на асфальті та папері "В чистих барвах, як обнова вся планета кольорова".  Діти, які були присутніми на  даних заходах , отримали святковий настрій та багато гарних вражень.
Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, запрошуємо всіх діток проводити з користю свій вільний час, читаючи цікаві книги.
Нехай мир зійде на нашу землю, нехай всіх діточок зігрівають ласкаві промені сонечка і повсюду дзвенить на Планеті дитячий сміх.














Немає коментарів:

Дописати коментар