четвер, 22 жовтня 2015 р.

Читання - це дихання розуму

Людина, яка вміє і любить читати, - щаслива людина. Навколо неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі ці – книжки.
І не раз з задоволенням думаєш, яка цікава і потрібна у мене професія: "Іду в бібліотеку, наче в Храм науки і краси, освіти і культури". Всі дні у бібліотеці різні і завжди наповнені цікавими подіями, спілкуванням, постійним пізнанням нового, накопиченням інформації, проведенням численних масових заходів, під час яких книга є повноправним учасником.
Працівники Немирівської центральної районної бібліотеки – це люди закохані у свою справу, вони обов'язково порадять, підкажуть, підберуть, знайдуть. Завжди раді новим читачам, а скільки їх відвідали бібліотеку за 95 років її існування.
З метою розширення загального уявлення про бібліотеку, її багатство та різноманітність книжкового фонду, порядком розташування книг (на прикладі відкритого доступу), книжковими виставками, послугами, які надає бібліотека, в перші місяці осені проводяться екскурсії до бібліотеки.



Ми радо зустрічаємо нових друзів-читачів, а саме десятикласників шкіл, студентів першого курсу Немирівського коледжу будівництва та архітектури, учнів-ліцеїстів. Під час екскурсій юнаки та дівчата знайомляться з історією створення нашої бібліотеки, з основними правилами користування бібліотекою та книгою. Намагаємось зацікавити їх читанням, як захоплюючим процесом поповнення знань, дружити з книгою, думати про високе й благородне в житті, адже юність неповторна.


Немає коментарів:

Дописати коментар