понеділок, 11 липня 2016 р.

Книжкова посмішка літа

Ніщо не стоїть на місці, ми живемо в новий час, коли слово, яке йде з екранів телевізора та монітора сперечається зі словом, яке приходить з книги. З’явилося багато людей, які перестали читати.
Робота працівників Немирівської центральної районної бібліотеки наповнена спілкуванням з людьми, постійним пошуком того, що запалює в їх душах бажання віддати перевагу книзі, пробуджує інтерес до літератури.
Щоб максимально наблизити бібліотеку до читача, 8 липня просто неба біля книгозбірні було проведено бібліомікс «Книжкова посмішка літа».
Будь який перехожий  мав змогу стати користувачем нашої книгозбірні. Завітати до «бібліобару» та скуштувати «бібліофреш» з новинок літератури, насолодитися прохолодним напоєм, який приготували бібліотекарі, переглянути журнальні новинки з виставки «Ходімте в сад, літо надворі».



Коктейль-презентація «Тиждень зеленої книги» зацікавила багатьох немирівчан та гостей міста.


Для всіх охочих виміряти свій зріст у книжках діяв «бібліотечний ростомір».


У «Творчій лабораторії молодих» пройшов майстер-клас по виготовленню виробів з пластикової пляшки.



Ми бібліотечні працівники Немирова хочемо, щоб нашу бібліотеку знали і любили, щоб дозвіллям мешканців міста було цікавим, змістовним і корисним, яке пробуджувало б інтерес до читання. І кожен, хто завітав до книгозбірні залишився назавжди її користувачем.


Немає коментарів:

Дописати коментар