понеділок, 23 квітня 2018 р.

Не руйнуй гармонії земної!

За рішенням ООН щорічно 22 квітня народи всього світу відзначають Всесвітній день Землі. Цей день направлений проти жорстокого, варварського і нерозумного використання природних ресурсів Землі.
З нагоди цієї дати бібліотекарі відділу обслуговування дітей запросили своїх юних читачів, учнів 5-В класу НВК №1(класовод Баланова Т.О.) до бібліотеки на екологічну подорож з елементами лялькового театру "Любити природу мало, її треба берегти". Зав. відділом обслуговування Семененко Г.П. розповіла про екологічні проблеми нашої планети, закликала любити та оберігати природу рідного краю. Подорож включала наступні зупинки: "Земля", "Загадки Червоної книги", "Чорнобиль", "Народні прикмети". До дітей звернулась "Земля" (учениця 5-В класу Дзюбенко Юля) з проханням берегти чистоту на планеті. Діти зачитували вірші та розповідали цікаві факти про те, що відбувається на нашій землі.
На зустріч завітала Баба Яга (бібліотекар Дремлюга М. В), яка познайомила дітей з лікарськими рослинами нашої місцевості та провела вікторину "Цілющі властивості рослин".
 На завершення подорожі діти грали у цікаву гру-тест "Наша Земля". Бібліотекарі підготували виставку-роздум "Що залишимо у спадок?" та книжково- ілюстративну виставку "Не руйнуй гармонії земної". На виставці експонуються книги та статті з журналів які знайомлять читачів з новими відкриттями і досягненнями наук про Землю. Тут можна побачити книги з геології, екології, географії, охорони земель та природи рідного краю, тощо.
Земля – наш спільний дім: бережімо її!






























Немає коментарів:

Дописати коментар