четвер, 7 грудня 2017 р.

У світі книги чарівної

З 30 листопада по 6 грудня районна бібліотека для дітей організовувала пізнавально – оглядові екскурсії під назвою "У світі книги чарівної". В світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі ,які завжди раді своїм відвідувачам. Гостями бібліотеки в ці дні були: учні перших класів НВК №1 (вч. Сердюк І.А.,Сидоренко Т.А., Самохвал Р.І.) та учні 7-го класу Рачківської школи (вч. Яхниця Л.І).
Зав.бібліотекою Семененко Г.П. та бібліотекар читальної зали Семенько Л.А. провели  екскурсії, під час яких діти ознайомилися із відділами дитячої бібліотеки, розстановкою фонду та з періодичними виданнями книгозбірні. Першокласники мали змогу подивитися виставу "У казковому лісі", яку підготували для них учасники гуртка "Книжкові чарівники". Діти разом з казковими героями відгадували загадки, грали в літературні та рухливі ігри.

Бібліотека для дітей – це храм добра і знань, до якого приходять, ледь навчившись читати. А працівники докладають багато зусиль, умінь, винахідливості, творчості, щоб для маленьких читачів наша бібліотека стала казковою домівкою.
 
 










Немає коментарів:

Дописати коментар