четвер, 5 жовтня 2017 р.

Світ фантазії та мудрості

Нещодавно в Немирівській районній бібліотеці для дітей пройшов літературний пінг-понг "Світ фантазії та мудрості" з елементами лялькового театру. На захід завітали учні 4-А класу НВК №1 (класовод Змерзла Г.П.). Бібліотекар Семенько Л.А. розповіла присутнім про жанри усної народної творчості та їх значення.
 Пінг-понг це настільний теніс. Летить тенісний м’ячик – тільки встигай відбивати його. Неначебто не дуже й складно… А якщо це словесний? Чи можна так само, як у грі, блискавично відбити удар? Наші гравці дали ствердну відповідь своїми творчими експромтами.
Літературний пінг-понг складався з 4 турів, кожен з яких проходив у вигляді вікторини. Діти по черзі відповідали на запитання кожного туру, зокрема, "Стежками улюблених казок" та "Кожне сільце має своє слівце". Найбільше дітям сподобалися вікторини із турів "Швидкісний потяг" та "В Країні загадок" за участю казкових героїв: Королеви Мудрості – Сови (бібліограф Петрова Л.О.) та Ворони Карії з Країни Лінивії (бібліотекар Дремлюга М.В), під час яких учасники заходу відгадували загадки та проводили батли з читання скоромовок.
Діти показали себе справжніми знавцями казок, загадок, прислів'їв та приказок, скоромовок.



Немає коментарів:

Дописати коментар