середу, 5 липня 2017 р.

Бібліотусовка «Відпочивай з книгою»

Літо у розпалі: час канікул, відпусток, мандрівок та нових знайомств. Але навіть якщо ви нікуди не збираєтесь вирушати і хочете просто полежати на дивані чи посидіти у кріслі на веранді, споглядаючи вулицю та людей, книжка може стати вашим найкращим компаньйоном навіть для найбільш «ледачого» способу відпочинку.
Якщо ви залишились влітку в місті, маєте багато вільного часу, який бажаєте провести з користю – то кращого місця, ніж бібліотека вам не знайти.
Якщо ви учень чи студент, літні місяці ви можете використати, щоб прочитати книги, рекомендовані для так званого позакласного читання, вдосконалити і закріпити пройдений матеріал.
До Дня молоді працівники Немирівської ЦРБ організували бібліотусовку під відкритим небом «Відпочивай з книгою». Усі бажаючі могли обрати з представленої виставки книгу-супутницю для відпочинку, зробити селфі з книгою та запропонованими аксесуарами. Безліч видань на усі смаки сучасних авторів та класиків, фантастика, романи про кохання, історичні твори – і все це під ритми сучасної молодіжної музики.
Мета цього заходу – наблизити бібліотеку до молодого читача, розкрити фонд, привернути увагу до сучасних українських та зарубіжних авторів.
Учасники бібліотусовки отримали потужний заряд позитиву та сонячний настрій.






















Немає коментарів:

Дописати коментар