вівторок, 23 серпня 2016 р.

З Днем Незалежності, рідна державо!

День Незалежності – це свято, яке в історію України вписав кожен із нас своєю боротьбою, чесною працею чи тихою молитвою. Це є вираженням історичного прагнення нашого народу до свободи, умовою втілення його бажання бути справжніми господарями на власній землі!
З нагоди святкування 25 річниці Дня Незалежності України в Немирівській районній дитячій бібліотеці 22 серпня відбулася презентація виставки-інсталяції  "Хай цвіте у щасті Україна".
Книги на історичну тематику, цікаві енциклопедичні видання відкривають перед юними читачами сторінки історії Української держави, запрошують до подорожі чудовими куточками нашої Батьківщини, знайомлять з  легендарними постатями України, людьми, що творили та творять її історію сьогодні.
 Один із розділів книжкової виставки зроблений у вигляді карти України під назвою "Книга єднає Україну".
Розділ "Літературна дегустація" знайомить читачів із легендами, віршами, прислів'ями та приказками, загадками про Україну.
Ми віримо в майбутнє України і бажаємо, щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя, добро, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння. 

Немає коментарів:

Дописати коментар