вівторок, 26 квітня 2016 р.

"З книгою дружити – в світі любо жити"

Маленькі читачі, учні 1-А класу НВК №2 (класовод Яхно О.М.) вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги - районну бібліотеку для дітей, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.    


Бібліотекар молодшого абонементу Гайдей О.Д. провела для першокласників екскурсію поличками бібліотечних надбань "З книгою дружити – в світі любо жити".


Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, читали вірші, відгадували загадки, взяли участь в літературних іграх.


Олена Дмитрівна зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно бережливо  ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Першокласники познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою.
На згадку про перше відвідування бібліотеки першокласники отримали закладки.


Немає коментарів:

Дописати коментар