четвер, 18 лютого 2016 р.

На варті наших душ – Небесна Сотня

На шляху до незалежності україн­ський народ часто втрачав своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку за гарне майбутнє нашої держави стали і герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом у 2014 році, заплативши за перемогу надвисоку ціну - власне життя.
Напередодні другої річниці з дня пам’яті героїв Небесної Сотні в районній бібліотеці для дітей з учнями 9-В класу НВК №2 (кл. керівник Путрашик Т.В.) пройшов урок гідності "А Сотня відлетіла в небеса". З розповіді завідуючої бібліотеки для дітей Семененко Г.П. школярі дізнались коротку історію розвитку подій на Майдані, про те, як молодь піднялася проти корупційної та злочинної влади і про те, як розгорталися події взимку  в Києві.
На зустріч була запрошена учасниця подій на Майдані, немирівчанка Леськів Л. Б. Розповідь Лесі Богданівни перепліталась показом фотографій та відео тих кривавих подій 2014 року. Її спогади зворушили серця дітей.  
До уваги  присутніх була створена книжкова виставка-реквієм "Небесна сотня. Слава і вічна пам’ять героям!"   
Діти читали вірші, присвячені загиблим героям Небесної Сотні, вшанували їх світлу пам’ять хвилиною мовчання. 
Сьогодні ми спільно маємо зберегти пам’ять про кожне життя. Обов’язок всіх українців долучитися до того, щоб подвиг героїв Небесної Сотні, пам’ять полеглих була завжди оповита ореолом слави і стала взірцем для майбутніх поколінь. 

Немає коментарів:

Дописати коментар