пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Роби радість іншим і ти побачиш, що радість радує

Новий рік та Різдво – це свята, котрі всім приносять очікування дива, переносять нас в дитинство, огортаючи чарівністю, красою і надіями на краще.
У Немирівській центральній районній бібліотеці діє книжкова виставка "На добрі свята – добрим людям", яка розповідає про найдавніші традиції і звичаї зустрічі Новорічних та Різдвяних свят. Читачі мали можливість дізнатись, коли почали святкувати Новий рік 1 січня, коли в будинках з'явилась ялинка, яким повинен бути новорічний подарунок та святковий стіл і багато іншого, що може бути при нагоді в організації свят.


Взимку атмосфера затишку ціниться найбільше, створити його, піднести новорічний настрій у користувачів бібліотеки вирішили і співробітники відділу обслуговування. Так у бібліотеці було оформлено невеличку виставку ялинкових прикрас та етноіграшок.


Дуже дякуємо за розуміння та співпрацю Демиденко О.Я., Січкар О.М., Нікіфоровій О.О., Слюсарчук І. – майстриням, які, як і всі творчі люди, люблять все прекрасне й неповторне, те, що можна створити своїми руками, вкладаючи душу у свої вироби.



Ляльки-мотанки – Ольги Демиденко, вишивки та ангелики-мотанки Іри Слюсарчук, в'язані сніжинки Ольги Нікіфорової, мініатюрні вишивки (біскорню, пінкін, зігугу, цукерочки) Ольги Січкар – завідуючої відділом землевпорядництва Немирівського коледжу будівництва та архітектури.


Всі, хто відвідав виставку бажали майстриням натхнення, нових задумів та проектів у створені прекрасного і неповторного своїми руками.

Не залишила нікого байдужим і наша "бібліоялинка".


Немає коментарів:

Дописати коментар